Kushtet e privacise

Kush jemi ne

Website yne eshte: https://dyqaniofertave.al.

Cfare te dhenash personale ne mbledhim dhe perse?

Komentet

Kur vizitoret lejne komente ne formen e komenteve ne i ruajme keto komente, gjithashtu dhe IP e vizitorit dhe browser user agent string qe te na ndihmojme te ndalojme spam.

Nje string anonim i krijuar nga adresa juaj e email (gjithashtu i quajtur hash) mund te dorezohet ne servisin Gravatar per te pare nese ju e perdorni ate. Privacia e servisit Gravatar gjendet ketu: https://automattic.com/privacy/. Pas aprovimit te komentit tuaj, foto e profilit tuaj do te shfaqet ne komente.

Media

Nese do te ngarkoni imazhe ne website, ju duhet te shmangni te ngarkoni imazhe me qe permbajne te dhena mbi vendodhjen  (EXIF GPS) . Vizitoret mund te shkarkojne dhe te shohin te dhenat.

Contact forms

Cookies

Nese ju beni nje koment ne website emri juaj, email dhe  website mund te ruhen ne cookies. Keto jane per tjua bere ju shfletimin me te thjeshte pasi nuk keni pse te vendosni me te dhenat tuaja. Keto cookies mund te jene te vlefshme per nje vit.

Nese ju keni nje llogari dhe logoheni ne website, ne do te vendosim nje cookie te perkohshem per te dalluar nese browseri juaj pranon cookies. Ky cookie nuk permban te dhena personale dhe do te zhduket kur ju te mbyllni browser.

Kur ju logoheni, ne do te vendosim disa cookies qe te ruajme te dhenat tuaja te login. Cookies per login do te qendrojne vetem 2 dite, dhe cookies mbi rezolucionin nje vite. Nese ju selektoni “Remember Me”, te dhenat tuaja te login do te ruhen per 2 jave. Nese ju shkyceni nga llogaria juaj , cookies do te fshihen.

Nese ju ndryshoni ose publikoni nje artikull nje cookie tjeter do te krijohet. Ky cookie nuk permban te dhena personale ,thjeshte mbane ID e postimit qe ju keni publikuar. Ky cookie do te qendroje per vetem 1 dite.

Permbajtja e bashkengjitur nga faqet e tjera

Artikujt ne kete faqe mund te permbajne permbajtje te bashkengjitur nga faqet e tjera (psh. vidjo, imazhe, artikuj, etj.).Permajtja e bashkengjitur ka te njejtat tipare sikur vizitori te kete vizituar faqen tjeter.

Keto website mund te mbledhin te dhena, perdorin cookies, bashkengjisin aplikacione per gjurmimin nga palet e treta, dhe te monitorojne sesi ju veproni me permbajtjen e bashkengjitur,nese ju keni nje llogari ne kete faqe.

Analytics

Si i perdorim te dhenat tuaja

Per sa kohe ne i mbajme te dhenat tuaja

Nese ju beni nje koment te dhenat tuaja do te ruhet pergjithnje.Kjo pasi heren tjeter komentet do te aprovohen automatikisht dhe jo te qendrojne ne pritje per verifikim.

Per perdoruesit qe regjistrohen ne website tone , ne mbajme te dhenat qe ata vendosin ne profilin e tyre. Te gjithe perdoruesit mund te, ndryshojne, ose fshijne informacionet e tyre personale ne cdo kohe(ne ndryshim ata nuk mund te ndryshojne username). Administratoret e website mund te shohin dhe te ndryshojne te dhenat e tyre.

Cfare te drejtash ju keni mbi te dhenat tuaja

Nese ju keni nje llogari ne kete faqe, ose ju keni lene nje koment,ju mund te kerkoni nje eksport mbi te dhenat qe ne kemi mbi ju, kjo perfshine te gjithe te dhenat qe ju na keni dhene.Ju gjithashtu mund te kerkoni qe ne te fshijme te gjithe te dhenat qe kemi per ju . Kjo nuk perfshine te dhenat qe ne detyrimisht duhet te mbajme per administrim ose arsye sigurie.

Si kontrollohen komentet

Komentet e vizitoreve mund te kontrrollohen me ane te nje servisi te automatizuar kunder spam.